Rasim Ljajić napao bivše čelnike Partizana: Imam osjećaj da pekaru hljeb nismo plaćali

Nogomet 28. okt 202413:36 0 komentara
Facebook/Fudbalski klub Partizan

Fudbalski klub Partizan prolazi kroz najteže trenutke, a dolaskom nove uprave na čelu s Rasimom Ljajićem počeli su da na vidjelo izlaze svi problemi tima iz Humske.

Partizanov dug se kreće oko cifre od 60 miliona eura, a kao da se svakog dana dođe do novih troškova za koje u prvi mah nisu nije znala nova uprava crno-bijelih.

„Sada dolazim sa stadiona. Ulazite kao da idete na neku komemoraciju. Još uvijek je takva atmosfera. Opšta zapuštenost. Svi ti ljudi se plaše racionalizacije koja je neophodna da bi klub preživio. Mi nemamo veći prihod od toga, nego da štedimo. Trošili su kao pijani milioneri“, kaže Ljajić.

Nije mogla da se izbjegne ni priča o dugu Partizana.

„Dug je 55 miliona, 3.5 miliona su sporovi koje možete i ne morate da izgubite pred sudovima i ne znamo šta će još da ‘ispadne‘. Cifra je oko 60 miliona. Od Saldanhe treba 670.000 eura da dođe od Ferencvaroša i to je jedini izvjesni prihod koji imamo u narednih nekoliko mjeseci“, rekao je Ljajić.

Nepopularne mjere, kojih se plaše svi zaposleni u klubu, tek će da uslijede.

„Sve je problem. Ne postoji nešto što nije problem. Imam utisak da pekaru hljeba nismo plaćali. Hoće da isključe struju, vodu, nema grijanja. Meni je dosadna ta kuknjava. Nema druge nego da kažemo kakvo je realno stanje. Kadrovi će biti glavni problem, ne samo za sportske klubove, već i za druge oblasti. To je problem sa kojim se suočava čitava Evropa i svijet. Ali, da ne mučimo brigu drugih. Bez racionalizacije i optimizacije, teško da klub može da stane na zelenu granu“, dodaje Ljajić za TV Pink.

Posle višegodišnje neuspješne vladavine Milorada Vučelića i Miloša Vazure, na čelu s Rasimom Ljajićem i privremenom upravom počeo je novi život FK Partizana.

U prvom meču poslije promjena Partizan je pred punom Humskom slavio protiv Čukaričkog u 13. kolu Superlige sa 3:1.

╰┈➤ Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad, pridružite nam se i na WhatsApp kanalu klikom ovdje

PROČITAJTE JOŠ

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!