Rossoneri nemaju mira: Dogovoren Morata! Čekaju se Pavlović, Fullkrug, Fofana…

Nogomet 14. jul 202414:01 0 komentara
Foto: REUTERS/Heiko Becker

Milan se veoma angažovao posljednjih dana kada je prijelazni rok u pitanju. Sada je na pragu angažovanja kapitena reprezentacije Španije Alvara Morate.

Rossoneri su već dogovorili lične uslove sa Youssufom Fofanom, a lični uslovi su dogovoreni i sa Moratom. Dok pregovori sa Monacom ne teku baš glatko, čini se da su sa Atleticom u završnoj fazi.

Navodno su se dva kluba dogovorila oko obeštećenja od 13 miliona eura. Pride, Milan će ponuditi bivšem asu Juventusa, Reala, Chelseaja četvorogodišnji ugovor uz godišnju platu od pet i po miliona eura.

Međutim, tu Milan nema namjeru da stane kada su napadači u pitanju. Rossoneri čekaju rasplet oko transfera Sergiua Guirassyja iz Stuttgarta u Borussiju. Transfer još nije formalizovan jer je Guirassyju dijagnostikovana povreda koljena. Milioneri iz Dortmunda čekaju da vide koliki se oporavak očekuje, a moguće je čak i da odustanu od transfera.

U slučaju da se transfer realizuje suvišan postaje Niclas Fullkrug, koga bi Milan rado vidio u svojim redovima. U slučaju da Guirassy ipak ne dođe, a Filkrug ostane u Dortmundu, navodno u Milanu najozbiljnije razmišljaju da kupe Guirassyja, koji jeste bio u užem izboru i da ga čekaju sa oporavkom.

Takođe, Milan ozbiljno pregovara i sa Red Bull Sazburgom oko Strahinje Pavlovića.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

PROČITAJTE JOŠ:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!