Salah izjavom uznemirio navijače Liverpool: “Ovo je moja zadnja sezona u klubu”

Nogomet 02. sep 202408:46 0 komentara
REUTERS/Molly Darlington

U najvećem derbiju engleskog nogometa Liverpool je kao gost na Old Traffordu svladao Manchester United sa 3-0 (2-0) u susretu 3. kola Premier lige.

U okršaju dvojice nizozemskih stručnjaka Slot je u potpunosti nadigrao Ten Haga, a put ka pobjedi Liverpoola s dva gola u prvom poluvremenu popločao je Luis Diaz (35.42), da bi konačni rezultat početkom nastavka postavio Mohamed Salah (56).

Nakon utakmice, upravo je najbolji igrač Liverpola, Egipćanin Mo Salah razgovarao s medijima, a dotaknuo se i svog odlaska iz Liverpoola, obzirom kako je ušao u zadnju godinu ugovora:

“Dolazio sam na utakmicu i razmišljao o tome kako bi ovo mogao biti moj zadnji nastup na Old Traffordu. Iskreno, iza mene je lijepo ljeto, imao sam vremena za sebe i pokušavao sam razmišljati pozitivno, jer je ovo moja zadnja godina u klubu. Samo želim uživati i ne razmišljati o tome. Slobodan sam igrati nogomet i vidjet ćemo što će se dogoditi na kraju godine.”

Kazao je kako nije dobio ponudu za produžetak ugovora:

“Niko iz kluba nije razgovarao sa mnom o produžetku ugovora, pa sam si rekao ‘U redu, odigrat ću svoju zadnju sezonu i vidjet ćemo što će biti na kraju’. Ja ne donosim tu odluku, ali vidjet ćemo”, zaključio je Salah.

Salah je u Liverpool stigao 2017. godine iz Rome za 42 miliona eura, a s vremenom je postao jedna od legendi kluba s Anfielda. Upisao je 351 nastup, a postigao je 213 golova te podijelio 90 asistencija u crvenom dresu. Aktualni ugovor s Liverpoolom mu ističe krajem tekuće sezone.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

PROČITAJTE JOŠ:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!