Skupo plaćeni belgijski ofanzivac ostavio cijeli stadion u nevjerici: Ovo jednostavno nije moguće promašiti (VIDEO)

Nogomet 28. sep 202309:19 0 komentara
REUTERS/Daniele Mascolo

Nogometaš Atalante na posudbi iz Milana, Charles De Ketelaere, današnji je stanovnik rubrike vjerovali ili ne.

Kad je prošlog ljeta za njega istresao velikih 36 miliona eura, Milan je tvrdio kako je u Charlesu De Ketelaereu dobio jednog od najboljih mladih nogometaša svijeta i budućnost kluba.

Nije da nisu na čemu imali graditi taj optimizam. 192 centimetra visoki univerzalni ofanzivac je sezonu ranije imao sjajnu bilansu. U belgijskoj ligi je u 33 nastupa upisao 14 pogodaka i sedam asistencija, a dodao je još četiri pogotka u tri Kup nastupa.

Neopisivi promašaj milanskog promašaja

No, malo je reći da se na San Siru nije snašao. Nastupio je u 32 ligaške utakmice, no pogodak nije zabio. Nakon što se nije iskazao niti na ovoljetnim pripremama, posuđen je tamo gdje se vjerovalo da može najbolje proraditi. U ofanzivno nastrojenu Gasperinijevu Atalantu.

I odmah u debiju mladi je nogometaš zabio svoj prvi gol u Serie A, no sad ligaška suša traje već pet nastupa (zabio je jednog u Evropskoj ligi).

Najbliže drugom pogotku bio je u jučerašnjem susretu protiv Verone. U posljednjoj minuti je sam započeo akciju, na kraju koje se našao sam na drugoj stativi, a onda s otprilike dva metra udaljenosti uspio prebaciti gol.

Šta je to napravio, pogledajte:

Možda ga probati na stoperu?

Ovo je situacija koju je uistinu teže promašiti nego pogoditi i najbolji svjetski stoperi bi se vjerojatno napatili u pokušaju da na ovakav način prebace loptu preko gola. No, De Ketelaere je to napravio u maniru Alessandra Neste.

Srećom, igrala se već zadnja minuta utakmice u kojoj je njegova ekipa vodila pa ovaj promašaj ipak nije koštao Atalantu.

Ko zna, možda bi nakon ovakve akcije Gasperini mogao pomisliti da ga isproba i na tom dijelu terenu.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!