Špancima se dopao Beograd: Zahvalili Srbiji na gostoprimstvu i uputili poruku na srpskom

Nogomet 07. sep 202414:00 0 komentara
REUTERS/Zorana Jevtic

Fudbaleri Srbije i Španije odigrali su u četvrtak uveče neriješeno 0:0 u prvom meču divizije A u Ligi nacija.

Mada golova nije bilo, šansi jeste, pa je Srbija imala nekoliko lijepih u prvom poluvremenu, dok je Španija u drugom bila znatno bolja.

Odbrana Srbije je tada odradila veoma dobar posao, Strahinja Pavlović, Nikola Milenković i Predag Rajković su pozadi bili na visini zadatka, pa su odoljeli prvaku Evrope.

Zato su Španci, iako razočarani rezultatom u prvom zvaničnom meču poslije osvajanja titule prvaka Evrope u Njemačkoj prije dva mjeseca, morali dalje u Švicarsku po prvu pobjedu.

U srpskom glavnom gradu su dočekani s mnogo pažnje, djeca su sa tribina tražila potpise i pozdravljala igrače „Furije“, pa im utisak po svoj prilici nije bio loš i na srpskom su se oprostili od susjedne zemlje.

„Hvala ti, Beograde“, napisali su Španci putem svog zvaničnog naloga reprezentacije na društvenim mrežama i poručili da je sljedeća stanica Ženeva gdje sa Švicarskom u nedjelju igraju meč od 20:45.

Kad je reč o timu Dragana Stojkovića Piksija, on svoj drugi meč u grupi 4 u Ligi nacija igra takođe u nedjelju, samo u gostima Danskoj od 18 sati.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!