Šta će reći Trippier? Newcastle ga ne da Bayernu u januaru

REUTERS/Scott Heppell

Iako je kako pišu mediji Kirean Trippier spreman da iz Newcastlea pređe u minhenski Bayern na sjeveru Engleske nisu voljni da ovog igrača prodaju ove zime.

Desni bek engleske reprezentacije je spreman da promeni klub piše Sky, ali Bayernu ne ide da ubijedi Newcastle United da ga proda. Prvobitna ponuda se nije svidjela gazdama “Svraka“ da bi nova iznosila 13 miliona funti.

Bayern po navodima njemačkog Skyja spreman da dovede Trippiera, ali i ne želi da potroši previše na njega. Ipak problem je što ovaj fudbaler ima 33 godine i zato nisu baš svi u Minhenu oduševljeni što mora da se potroši veliki novac. Bayern je želio i Nordija Mukijelea iz Paris Saint – Germaina i to na pozajmicu, ali problemi postoje kod dogovora o obaveznoj prodaji tog fudbalera.

Action Images via Reuters/Lee Smith

Zato su Bavarci prešli na Trippiera koji je inače u svojim veteranskim godinama u sjajnoj formi. On ima sedam asistencija na 19 mečeva u Premijer ligi i po tome je treći u engleskom šampionatu. Takođe je napravio čak 54 prilike po čemu je drugi.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

PROČITAJTE JOŠ: