Stjepan Radeljić pred duel Lige nacija: “Sigurno da će se i nas nešto pitati”

Nogomet 05. sep 202411:24 0 komentara
N1

27-godišnji Stjepan Radeljić dobio je poziv selektora Sergeja Barbareza za utakmice UEFA Lige nacija sa Nizozemskom i Mađarskom, te se trenutno u Eindhovenu nalazi na pripremama „A“ selekcije.

Danas proslavlja rođendan, a rekao je i kakva je atmosfera na početku:

“Prvo hvala na čestitkama. Tu smo već četvrti dan, zasad sve ide stvarno super, svi su momci tu spremni za rad i spremni za dvije utakmice koje slijede. Stručni štab nam je zadao jak ritam, dobro se trenira i sigurno ćemo spremni dočekati te utakmice.”

Govorio je o utakmici koja očekuje Zmajeve:

“Pa tako je. U subotu igramo protiv Nizozemske, sigurno jedna od jačih država u nogometu u ovo vrijeme. Sigurno da nas očekuje teška utakmica, ali evo tu smo, dobro se spremamo i sigurno da će se i nas nešto pitati u toj utakmici.”

Pomenuo je i da je tim jači nego na prethodnom okupljanju:

“Jeste, ovo mi je drugo okupljanje. Prvo okupljanje je isto prošlo odlično, ovo je sada još bolje. Mogu sada da se zahvalim njima što sam tu, jako sam sretan zbog toga. Dosta je tu drugih igrača koji nisu bili u šestom mjesecu, sada smo jači nego tada što se vidi i na treninzima, po kvalitetu i po radu. Nadam se da ćemo dobro analizirati Nizozemce, vidjeti njihove mane, sigurno da ih imaju i sigurno da ćemo to probati iskoristiti”, završava Radeljić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

PROČITAJTE JOŠ

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!