Tegeltija ponovo prozvao “fudbalsko Sarajevo” i FK Sarajevo predvidio pad na tabeli

Nogomet 25. okt 202422:16 0 komentara
N1

Nekadašnji predsjednik FK Borac, Milan Tegeltija često se oglašava po pitanju fudbala u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a još češće voli prozvati sarajevske klubove. To je ponovo uradio na društvenoj mreži X.

Govoreći o suđenju u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, na koje je bilo, i još uvijek ima mnogo pritužbi, Tegeltija je iskoristio priliku da ponovo prozove FK Sarajevo i njihove navijače, te one koji prate fudbal i smatraju da suđenje u Premijer ligi mora biti bolje. Ujedno je predvidio pad FK Sarajevo na tabeli u skoroj budućnosti.

“Priča o ‘katastrofalnom suđenju’ u pravilu završava kada se Sarajevo odmakne od borbe za titulu, i pomiri se s njom. Ove godine su malo duže tu blizu Borca i Zrinjskog, tako da to duže traje i trajat će dok ne padnu 7-10 bodova ispod Borca i Zrinjskog, a to ce biti relativno brzo.”, napisao je Tegeltija.

Četiri boda trenutno dijele prva tri tima Premijer lige Bosne i Hercegovine. Zrinjski je prvi sa 25 bodova, slijedi Borac sa 22, a Sarajevo ima bod manje.

Standings provided by Sofascore

╰┈➤ Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad, pridružite nam se i na WhatsApp kanalu klikom ovdje

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!