Teška pobjeda Manchester Cityja, spektakl Brentforda i Ipswicha

Nogomet 26. okt 202419:02 0 komentara
Foto: Action Images via Reuters/Lee Smith

Nogometaši Manchester Citya svladsali su u dvoboju 8. kola Engleske lige na svom travnjaku Southampton s 1-0 i sada vode s dva boda ispred Liverpoola.

Erling Haaland iz postigao je rani gol u u petoj minuti za prvaka, koji se potom namučio za pobjedu na stadionu Etihad. Southampton je još uvijek bez pobjede u svojoj sezoni povratka u prvu ligu, te ima samo bod, ali je krajem prvog dijela Cameron Archer pogodio gredu. Haaland, koji je 11 golova na vrhu ljestvice strijelaca lige, imao je niz promašaja u drugom poluvremenu.

U ostalim susretima bilo je uzbudljivo. Ipswich je kod Brentforda poveo s 2-0, domaćini su preokrenuli na 3-2, da bi Ipswich s igračem manje u 86. minuti preko Liama Delapa izjednačio. U 97. minuti Brian Mbuemo donosi pobjedu Brentfordu.

REUTERS/Isabel Infantes

Aston Villa je golom Rossa Barkleya povela protiv Bournemoutha, da bi Evanilson u šestoj minuti nadoknade donio gostima bod. Brighton je vodio protiv Wolvesa  2-0 sve do 88. minute, kada su Ait Nouri i Mattheus Cunha spriječili poraz gostiju.

Aston Villa 1 Barkley 76
AFC Bournemouth 1 Evanilson 90+6
……………………………………………………….
Brentford 4 Wissa 44, H. Clarke 45+1Ag, B. Mbeumo 51pen, 90+6

Ipswich Town 3 Szmodics 28, Hirst 31, Delap 86
………………………………………………………..
Brighton & Hove Albion 2 Welbeck 45, Ferguson 85
Wolverhampton Wanderers 2 Aït-Nouri 88, Matheus Cunha 90+3

╰┈➤ Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad, pridružite nam se i na WhatsApp kanalu klikom ovdje.

PROČITAJTE JOŠ:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!