VIša sila: Odložen početak šampionata Crne Gore

Nogomet 16. feb 202214:00 0 komentara
fscg

Šampionat Crne Gore u fudbalu, neće biti nastavljen 17. februara, a plan je da krene dan kasnije zbog loših vremenskih uslova.

Padavine koje su pogodile Crnu Goru, oštetile su terene, pa je odučeno da se klubovima omogući da pripreme što je bolje moguće uslove za odigravanje utakmica.

Ukoliko se vremenske prilike stabilizuju, šampionat će krenuti 18. februara, a snage će u 20. kolu odmeriti: Rudar – Iskra, Jezero – Dečić, Zeta – Sutjeska, Podgorica – Petrovac, Budućnost – Mornar.

Podsjećanja radi, nakon prvog dijela sezone Sutjeska je na pole poziciji, sa osam bodova više u odnosu na Dećić, odnosno devet u odnosu na Budućnost. Sve tri ekipe su se dobro pojačale tokom prelaznog roka, pa se očekuje velika borba za osvajanje titule, odnosno za opstanak u elitnom društvu.

Mnogo uzbuđenja se očekuje i kada je riječ o borbi za trofej u Kupu Crne Gore, a plasman u polufinale su obezbijedile ekipe Budućnosti, Sutjeske, Dečića i Iskre.

Tabela: Sutjeska 41, Dečić 33, Budućnost 32, OFK Petrovac 30, Iskra 29, Mornar 24, Rudar 23, Jezero 18, Podgorica 17, Zeta 10.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!