Zavirite u Modrićevu vilu, tereni za padel, bazen i vinski podrumi (VIDEO)

Nogomet 26. jun 202317:43
REUTERS/Wolfgang Rattay

Kapiten hrvatske fudbalske reprezentacije Luka Modrić u ponedjeljak je objavio javnu tajnu i produljio vjernost s Real Madridom do juna 2024. godine. Predsjednika Pereza kupio je svojom željom da se penzioniše u Madridu unatoč ponudi iz Saudijske Arabije i dobio ugovor na još godinu dana te će svoj 38. rođendan dočekati u španskoj prijestolnici, a tamo će jasno je i zaključiti svoju bogatu karijeru.

Vjerovatno će ostati živjeti u Madridu, gdje je 2019. godine kupio vilu od 12 milijuna eura u četvrti La Moraleja, a u mirovini će uživati u plodovima svog rada jer njegova kuća ima salon za masažu, teretanu opremljenu za cross fit, devet spavaćih soba i olimpijski bazen. I to nije sve…

U kući trenutačno živi sa suprugom Vanjom i njihovo troje djece, a u četvrti u kojoj žive su mnogi njegovi suigrači, a tamo su živjeli i legendarni igrači Kraljevskog kluba poput Zinedinea Zidanea i Roberta Carlosa.

Luka u ovoj četvrti živi od 2012. godine kad je došao u Real, ali prije četiri godine preselio se u vilu u kojoj trenutačno živi. Nova vila je mnogo modernija od prijašnje i nešto skuplja. Nova kuća ima 10 hiljada četvornih metara posjeda od kojih je oko 2700 rezervirano za samu kuću.

U kući je devet spavaćih soba i devet kupaonica, a veći dio njegova doma smješten je na jednom katu, uključujući kuhinju s kupaonicom, šest spavaćih soba i ogroman dnevni boravak. Za goste je rezervirao drugi sprat.

Na njemu je gostinjska kuća s pogledom na vrt, kino s 18 sjedalica, stakleni vinski podrum sa sobom za djecu dugu 80 metara s ljuljačkama, televizijom i zidom za slobodno penjanje. Također, Luka ima sobu za masažu s modernom teretanom i garažu u kojoj može parkirati 10 automobila.

Kuća ima i dva odvojena dvosobna apartmana s kupaonicom i dnevnim boravkom. Ispred njih je ogroman vrt s bazenom, terenom za padel i teretanom za crossfit. Kuću je kupio preko agencije koja kupuje i iznajmljuje nekretnine u najluksuznijim madridskim četvrtima.

Fotografije Lukinog doma pogledajte OVDJE, a video u nastavku teksta:

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad