Zmajići danas igraju protiv Slovenije, Janković vjeruje u pobjedu

Nogomet 22. mar 202410:27 0 komentara
Foto: N1 / F.Z.

Mlada nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine danas se u Morskoj Doboti sastaje sa selekcijom Slovenije u kvalifikacijskoj utakmici za EURO 2025. godine.

Selektor Igor Janković očekuje pozitivan rezultat.

“Vjerujem da nas čeka izuzetno zahtjevna utakmica, ali pozitivan rezultat bi nas zadržao u igri. Međutim, pred nama je izuzetno kvalitetan protivnik koji je već osvojio devet bodova kao i Francuska, što znači da neće biti lako. Posebno imajući u vidu sve što smo prošli u prethodnom periodu, sa mnogim promjenama u timu. Ipak, naši momci su izuzetno predani i profesionalni u ispunjavanju svojih obaveza. Željni su dokazivanja i očekujemo da ćemo postići dobar rezultat koji će nas i dalje držati u igri za plasman na veliko takmičenje. Sigurni smo da ćemo dati sve od sebe i obećavamo kvalitetnu igru. Nadam se da ćemo imati razloga za slavlje nakon utakmice” rekao je Janković.

Foto: N1 / F.Z.

Pobjeda potrebna za napredak na tabeli

BiH nakon četiri kola zauzima pretposljednje mjesto u grupi sa samo tri boda. U prva tri kola doživjela je poraze od Slovenije, Austrije i Francuske, a pobijedila je Kipar u gostima.

Meč Slovenija – Bosna i Hercegovina na programu je u 18 sati na stadionu “Fazanerija”.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

PROČITAJTE JOŠ:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!