Zrinjski uz krcat stadion u Mostaru traži čudo protiv Vitorije

Nogomet 29. aug 202407:17 0 komentara
HŠK Zrinjski Mostar

Nogometaše Zrinjskog večeras u uzvratu play-offa za UEFA Konferencijsku ligu čeka težak posao da nadoknade tri gola zaostatka protiv Vitórije Guimarães, a trener "Plemića" Mario Ivanković rekao je kako on, igrači i klub vjeruju da mogu doći do pozitivnog rezultata.

Poraz i prvog susreta možda je i previsok kada se uzme viđeno na terenu, ali i pored toga u viceprvaku Bosne i Hercegovine vjeruju kako mogu napraviti pozitivan rezultat. Veliki apel uputili su i navijačima čija im je podrška prijeko potrebna u ovom pohodu.

“Raspoloženje je dobro, spremamo se, znamo da nas čeka teška utakmica. Poslije lošeg izdanja u Portugalu i poraza nismo klonuli duhom, vjerujemo i pokušat ćemo sutra doći do što boljeg rezultata, pa čak i prolaza. Momci su svjesni koliko znači ova utakmica”, rekao je u srijedu na konferenciji za novinare trener mostarske ekipe.

Zrinjski je i do sada „preokretao“ neke rezultate i zaostatke, a posebno se pamti preokret prošle godine protiv ekipe AZ Alkmaara.

“S velikom vjerom idemo u utakmicu, zašto ne probati i ne vjerovati? Kroz sve ove godine, i u Europi i kroz prvenstvo bilo je čudesnih rezultata pa možda i sutra bude taj dan. Mi nemamo šta izgubiti, svatko misli da smo ispali, ali ako bude naš dan, vjerujemo da je sve moguće”, kazao je Ivanković.

Meč između Zrinjskog i Vitórije na rasporedu je uvečeras u 20 sati.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

PROČITAJTE JOŠ:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!