Zvijezda Bayerna na udaru javnosti: Zarađuje milione, a za alimentaciju nudi 500 eura

Nogomet 19. okt 202415:07 0 komentara
REUTERS/Dylan Martinez

Joao Palhinha, koji je ovog ljeta pojačao minhenski Bayern, ostvario je transfer karijere. Portugalac je uz obeštećenje Fulhamu od čak 51 milion eura promijenio zemlju i odlučio se za slavni bavarski klub.

Reprezentativac Portugala i nekadašnji član Brage, Sportinga, Belenensesa i Moreirensea, iako basnoslovno plaćen, tek je igrač u rotaciji kod belgijskog stručnjaka Vincenta Kompanyja, ali očigledno da za to ne mari.

Ne mari Palhinha ni za mnogo bitnije stvari u životu, a veliku pažnju javnosti privukao je vijestima koje se ne tiču samog terena.

Naime, Portugalac se razveo od supruge Patricije Palhares, poslije tri godine braka, i to u trenutku dok je ona bila trudna, a već iza sebe imaju dvogodišnje dijete.

I to nije sve. Palhinha je ponudio svojoj sada već bivšoj supruzi alimentaciju u iznosu od 500 eura mjesečno. Radi se o igraču koji za 30 dana igranja fudbala u Bayernu zaradi milion eura.

Naravno, ovaj potez naišao je na žestoku osudu javnosti,posebno zbog činjenice da Patricija još ne zna hoće li se poslije porođaja vratiti na posao. Ali, Palhinha očigledno ne razmišlja mnogo o tome.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

PROČITAJTE JOŠ

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!