Brignone slavila na startu skijaške sezone, Ljutić 18. mjesto

Ostali sportovi 26. okt 202415:03 0 komentara
Foto: REUTERS/Leonhard Foeger

Hrvatska skijašica Zrinka Ljutić pokvarila je svoj plasman na prvoj utrci sezone u veleslalomu u austrijskom Söldenu i završila na 18. mjestu.

Sa startnim brojem 15, Ljutić je u prvoj vožnji ostvarila vrijeme 1:07.67, odnosno 1,85 sekundi sporije od vodeće Mikaele Shiffrin. Time je odmah osvojila deveto mjesto koje do kraja vožnje nije ispuštala.

Od postolja je bila udaljena nekih sekundu i pol, no u drugoj vožnji bila je slabija nego u prvoj i u cilj doskijala kao deseta s ukupnim vremenom 2:18.89. Tako je u ukupnom poretku, nakon što su do cilja stigle sve preostale skijašice, osvojila 18. mjesto.

Foto: REUTERS/Leonhard Foeger

Pobijedila je Federica Brignone iz Italije (2:16.05) koja je u prvoj vožnji bila treća. Iza nje slijede Alice Robinson s Novog Zelanda (+0.17) i Julia Scheib iz Austrije (+1.08), a Shiffrin je pala na peto mjesto s 1.21 sekunde zaostatka.

╰┈➤ Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad, pridružite nam se i na WhatsApp kanalu klikom ovdje

PROČITAJTE JOŠ:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!