Fury se osramotio u izjavi nakon meča: “Poklonili su mu pobjedu jer mu je zemlja u ratu!”

Ostali sportovi 19. maj 202411:29 0 komentara
Foto: Action Images via Reuters/Andrew Couldridge

Iako je gotovo apsolutni dojam fanova da je zasluženo izgubio, Tyson Fury nije ispao dobar gubitnik nakon prvog poraza u karijeri.

Iako je nakon meča čestitao Oleksandru Usiku na pobjedi, Tyson Fury ipak se nije lako pomirio s porazom te je u izjavi nakon meča krivce za svoj poraz tražio u sucima.

Zapravo, Fury, koji je meč zapravo izgubio zbog situacije u devetoj rundi, kad su nijanse nedostajale da bude nokautiran, smatra da su suci pokazali simpatije prema Usiku zbog činjenice da se Ukrajina nalazi u ratu.

Fury nije baš sportski primio poraz

“Vjerujem da sam dobio ovaj meč, ali neću tu sjesti i plakati. On je dobio par rundi, ali ja sam dobio većinu. Obojica smo dali sve od sebe, bila je to dobra borba”, rekao je Fury, nadovezavši se:

“Njegova zemlja je u ratu pa se ljudi okreću zemlji u ratu, ali nemojte biti u krivu, smatram kako sam pobijedio. Imam klauzulu za revanš i vratit ću se. Idem kući, obojica se vraćamo obiteljima i vidimo se u listopadu. Čestitam Oleksandru, svaka čast, Bog te blagoslovio.”

Brzo dolazi nova prilika za dokazati se

Očito Furyju nije lako prihvatiti prvi poraz u profesionalnoj karijeri, iako je riječ o čovjeku koji se inače prema protivnicima uglavnom ponaša vrlo sportski.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

PROČITAJTE JOŠ:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!