Jednog od najvećih sportista ikada povezuju sa dva modela, s jednom uslikan

BeFunky/Instagram Kim Kardashian/Emili Ratajkowski

Najveće ime američkog fudbala svih vremena Tom Brady viđen je na zabavi 4. jula sa Kim Kardashian i mnogi svjetski mediji postavljaju pitanje, da li je an pomolu nova veza.

Izvori su dali različite informacije o vezi Kardashian i Bradyja. Mnogi su naveli da se dvije zvijezde ne zabavljaju. No, neki su nagovijestili da bi se nešto moglo desiti, a svakako postoji interesovanje navode kod Kardashian.

Zvaničan stranioca DeuxMoi podijelila fotografiju Kardashian i Bradyja zajedno na zabavi Michaela Rubina, što je potvrdilo glasine da su se zaista srele dvije zvijezde.

Entertainment Tonight je dobio više detalja o njihovom vremenu na proslavi, a izvor je rekao da su našli vremena za razgovor.

“Kim i Tom proveli su vrijeme družeći se i razgovarajući na bijeloj zabavi Michaela Rubina i dobro su se proveli zajedno”, rekao je izvor.

Izvor je rekao za Daily Mail da su “Kim i Tom bili super flertujuće jedno s drugim na Rubinovoj zabavi i da su viđeni tokom dana na plaži zajedno i ponovo kako plešu noću.”

Drugi izvor je proturječio tom izvještaju, rekavši: „Ne znam zašto postoje sve te glasine o Bradyju i Kim Kardashian – jedva da su uopće komunicirali. On je zapravo proveo veče sa Emily Ratajkowski – bili su zajedno većinu noći i izgledali su veoma prijatno. Nisu otišli zajedno, ali ako se neko približio, to su bili oni.”

Zatim, u Peopleu, jedan izvor je ugasio glasine o romantici, ali je potvrdio da su Brady i Ratajkowski razgovarali: „Ne bih rekao da je to bila romansa. Bilo je zabavno.”

View this post on Instagram

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Najtrofejniji igrač u historiji NFL-a zvanično se razveo u oktobru 2022. godine od supermodela Gisele Bündchen poslije 13 godina braka.

Bradyja nastavak karijere koštao braka sa supermodelom

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad