(VIDEO) Joshua se obrukao: Rugao se rivalu, pa onda doživio brutalan nokaut

Ostali sportovi 24. sep 202414:45 0 komentara
Foto: Screenshot Twitter Ross McCulloch

Anthony Joshua je doživio debakl na kultnom "Wembleyju", a tom prilikom je, ipak, neprestano nastavio da bude drzak.

U jednom momentu je neposredno prije nokauta odlučio da se isplazi kako bi pokazao da je sve pod kontrolom.

To je srušeno kao kula od karata nekoliko sekundi kasnije. Daniel Dubois ga je nokautirao samo nekoliko sekundi kasnije i tako poručio da je to bilo najlažnije „sve je u redu“ koje ste vidjeli.

Dubois ga je uništio u pet rundi i na kraju ga nokautirao i tako je preuzeo IBF pojas prvaka svijeta. Želio je Joshua da osvoji ovu titulu i da još jednom napadne Oleksandera Usyka.

Nakon svega je odlučio da se oglasi čovjek koga bije glas da je razmažen, te da na računu ima 200 miliona eura, a da ne plaća ni ručak.

„Ostao sam ‘kratak’ u ovoj borbi, ali moramo sve da gledam s pozitivne strane i ostati pozitivni kao i uvijek. Pogledajte sve što smo napravili u proteklih 11 godina. Želim da zahvalim svima koji su bili uz mene. Daleko je još od gotovog. Uradio sam to jednom, dva puta. Treći put nije išlo, ali uvjeren sam da je nešto što mogu dostići. Naporan rad, pravi koraci naprijed i uspjeh mora doći. Ovo radim iz srca. Toga imam dovoljno. Vežite se. Znam da u meni još ima dosta. Idemo“, poručio je britanski borac.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!