Zbog neprimjerenog ponašanja izbačena iz Olimpijskog sela, sada atraktivna sportašica gradi karijeru koja će obradovati njene pratitelje

Ostali sportovi 15. okt 202416:44 0 komentara
Foto: Instagram

Atraktivna plivačica Luana Alonso otvorila je provokativni račun na OnlyFansu samo dva mjeseca nakon što je navodno izbačena iz Olimpijskog sela zbog "stvaranja neprimjerene atmosfere".

Sada već bivša paragvajska plivačica Luana Alonso izazvala je pažnju u Parizu ovog ljeta kada je učestvovala u utrci na 100 metara leptir, gdje je završila kao šesta u svojoj skupini, a ukupno 29., ne uspjevši se kvalificirati za polufinale, prenosi Gol.hr.

Međutim, njena izvedba na Igrama u Parizu bila je sporedna vijest nakon što su je izbacili iz olimpijskog sela zbog stvaranja “neprimjerene atmosfere”.

Odmah nakon tga, objavila je svoju mirovinu od natjecateljskog plivanja. Također, paragvajski digitalni list Hoy izvijestio je da je Luana prije Igara na livestreamu izrazila otpor prema predstavljanju Paragvaja, umjesto toga iskazavši želju da predstavlja Sjedinjene Države.

Foto: Instagram

Nakon toga, komentirala je svoje izbacivanje, naglasivši da je napustila Igre vlastitom voljom:

“Donijela sam odluku da stanem i drago mi je da će moja posljednja utrka biti na Olimpijadi. Planiram studirati u Sjedinjenim Državama, nastaviti karijeru u političkim znanostima i, zašto ne, postati jednog dana ministar sporta,” izjavila je.

Ironično, par mjeseci kasnije Luana je najavila otvaranje OnlyFans računa na kojem će prodavati ekskluzivne sadržaje za odrasle.

View this post on Instagram

A post shared by @luanalonsom

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

PROČITAJTE JOŠ:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!