Žena slavnog rukometaša snimila kako je on tuče: “Bojim se da ću završiti kao žena iz Gradačca…”

Ostali sportovi 24. sep 202322:45 0 komentara
ATTILA KISBENEDEK / AFP

Mnogo prašine ovog vikenda podigla je ispovijest supruge nekadašnjeg proslavljenog rukometaša, Denisa Buntića.

Klara Buntić je u ispovijesti za medije istakla kako je Denis brutalno pretukao i kako je pobjegla i da joj je to bio jedini spas za život.

“Moja jedina šansa da ostanem živa je javnost. Pretukao me pred devetomjesečnim djetetom, snimila sam kako me udara i prijeti da će me ubiti. Policija mu je pronašla arsenal ilegalnog oružja. I ipak je pušten za manje od 48 sati, nije mu izrečen ni pritvor, samo mjera zabrane prilaska. Završit ću kao ona žena iz Gradačca, osjećam to. Najviše od svega se bojim za život svojeg djeteta. Policija i sud nisu učinili ništa da nas zaštite, upravo suprotno. Bojim se da će mu tek sad skroz narasti krila jer mu se nije dogodilo ništa i da neće stati. Javnost je naša jedina zaštita”, rekla je Klara u razgovoru za “Jutarnji.hr“.

Ovom portalu dostavila je i audio snimak na kojem se čuje kako je suprug maltretira i udara raznim predmetima, dok ona preklinje da prestane. Sve to čini pred 9-mjesečnim djetetom, a ista je veoma uznemirujuća.

“Teško je to slušati? Ja to živim. Moje dijete to živi. To je teško. Ne znamo hoćemo li doživjeti sutra. Nisam napravila snimku da bih je objavila u medijima. Htjela sam imati dokaz, znala sam da nikad neću imati svjedoke. Da će biti moja riječ protiv njegove. Vjerovala sam da će netko od nadležnih reagirati kad čuje snimku. Da ću zbog snimke izbjeći ovo što se sada događa i da ću naći mir za sebe i dijete. Ali pušten je nakon manje od 48 sati! Ja nemam izbora, zato želim da se objavi na portalu. Javno. To je naša posljednja šansa”, kaže Klara Buntić.

Kompletan tekst, ali i audio snimak koji je UZNEMIRUJUĆ, možete pronaći na OVOM LINKU.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

PROČITAJTE JOŠ:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!