Žestoka tučnjava na tribini, dvije zvijezde se potukle, sijevale pesnice (VIDEO)

Ostali sportovi 17. dec 202309:20 0 komentara
Printscreen

UFC je završio sa svojim događanjima za 2023. godinu, a sve je zatvoreno UFC 296 priredbom i pobjedom Leona Edwardsa nad Colbyjem Covingtonom.

No, ljubitelji borilačkog sporta ostavili su razočarani nedostatkom uzbuđenja unutar borilišta. Glavni program jednostavno nije zadovoljio, ali svojevrsni začin dobili su zato na tribinama.

Tamo su se, sa samo jednim redom između njih, našli Sean Strickland i Dricus Du Plessis, borci su samo dan ranije vrlo vatrenu pred medijima promovirali svoju borbu za titulu srednje kategorije, koja će 21. januara predvoditi UFC 297 program.

U jednom trenutku oni su prikazani na kameri, prvo Dricus, a onda i prvak. Vidjeli smo gestikulaciju pucanja pištoljen te nešto malo međusobne provokacije, nakon čega je u našem prijenosu, kao što možete vidjeti u glavi teksta, krenula najava za priredbu koju će predvoditi.

Gledatelji na ESPN-u ipak su dobili nešto više. Naime, nakon neke izjave Du Plessisa, Sean je supruzi Gilberta Burnsa, koja se nalazila između njih, rekao da skloni dječaka, nakon čega je preskočio red te krenuo udarati Južnoafrikanca.

Potrajalo je to neko vrijeme prije nego su razdvojeni.

Do snimke iz drugog kuta došla je poznata reporterka Helen Yee, a Strickland je nakon završetka okršaja uklonjen iz dvorane.

Vjerojatno mu to nije smetalo, on je svoju poruku poslao, a ovaj dvojac je dobio dobru najavu svoje borbe.

View this post on Instagram

A post shared by FREAK (@freak.mma)

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

JOŠ SPORTA:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!