Medvedev nakon svađe i preokreta ide u osminu finala turnria

Tenis 06. okt 202410:13 0 komentara
REUTERS/Tingshu Wang

Skoro tri sata igre, rasprava sa sudijom, dugačke pauze za toalet, a na kraju se Daniil Medvedev plasirao u osminu finala mastersa u Shanghaiju.

Matteo Arnaldi, Italijan snažnih udaraca, pružio je jak otpor, ali na kraju Rus ide dalje – 5:7, 6:4, 6:4.

„Veoma težak i neizvjestan meč. Mislim da je prvi set trebalo da dobijem, ali jedan loš gem me je koštao. U drugom je možda on bio bolji da osvoji, ali zato je tenis luda igra – izgubiš kada očekuješ da dobiješ i obrnuto“, rekao je Medvedev.

Rusa u osmini finala čeka bolji iz duela Tsitsipas – Muller.

Od prvih šest gemova samo u jednom nismo videli break šanse, Arnaldi je nadoknadio break zaostatka, da bi potom spasio break loptu na 5:5 i onda u narednom gemu napravio ključni break.

Medvedev se iznervirao bez nekog vidnog razloga osim izgubljenog seta, ušao je u raspravu sa sudijom, poslije trećeg gema drugog seta na teren je sišao i supervizor, a poslije razgovora od četiri minuta igra je nastavljena.

To kao da je opustilo Medvedeva, koji pravi ključni break u sedmom gemu, da bi u desetom spasio tri break lopte i realizovao prvu set loptu.

U trećem setu je bilo gusto do 4:4, tvrdo i bez šansi, a onda Rus pravi break prilično lako i u neizvjesnom posljednjem gemu realizuje treću meč loptu.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

PROČITAJTE JOŠ

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!