Prvi reket svijeta Jannik Sinner i dalje pod pritiskom: Ne osjećam se prijatno

Tenis 04. okt 202414:55 0 komentara
Foto: REUTERS/Tingshu Wang

Jannik Sinner, prvi reket svijeta, izjavio je u Šangaju da je uvjeren da će se njegov slučaj pozitivno riješiti uprkos žalbi Svjetske antidoping agencije (WADA) koja traži njegovu suspenziju.

WADA je prošle nedjelje donijela odluku da od Suda za sportsku arbitražu zatraži da Sinner zbog toga što je bio pozitivan na supstancu klostebol na turniru u Indian Wellsu u martu ove godine bude suspendovan između godinu dana i dvije.

„Bio sam pomalo iznenađen žalbom, ali sa druge strane, znao sam da bi to moglo da se desi. Desilo se, i dalje sam iznenađen, ali sarađivaću kao i ranije. Imao sam tri saslušanja, koja su mi išla na ruku. Bilo je dobro, ali sad da vidimo“, rekao je Sinner na konferenciji za medije u Šangaju.

Italijan ne krije da je optimista.

„Veoma sam uvjeren da će se slučaj riješiti pozitivno, u moju korist. Bio bih veoma, veoma iznenađen kad bi se desilo suprotno. To nije situacija u kojoj se osjećam prijatno, to je sigurno jer sam mislio da je sve gotovo, tako da mi nije lako“, zaključio je Sinner.

Italijan će na mastersu u Šangaju pokušati da postane prvi teniser još od Rafaela Nadala i 2018. godine koji je uspio da osvoji tri masters turnira iz serije 1000 u jednoj godini.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!