Razvratna radnica u školi optužena za drogiranje i silovanje učenika

Svijet 05. dec 202218:32
Izvor: Instagram

Radnica školske uprave Rachelle Louise Terry (43), koja je zaposlena u jednoj školi u Džordžiji, optužena je da je imala seksualne odnose sa učenikom i da je djeci davala alkohol na zabavi za Noć vještica.

Rachelle Louise Terry je uhapšena po više opužbi, saopštio je u četvrak istražni biro Džordžije.

Istraga o Terry je počela 9. novembra, kada je nadzornik u školi kontaktirao šerifovu kancelariju u vezi zabave sa maloljetnom djecom zbog alkohola, navodi se.

„Vjerujem da je bilo pritužbi roditelja“, rekao je šerif okruga Marej Jimmy Davenport za medije.

Terry se suočava sa jednom tačkom optužnice za silovanje, dvije za zlostaljanje djece i 10 za davanje alkohola maloljetnicima tokom zabave za Noć vješica, navodi se u saopštenju za javnost.

Ona se predala policiji nakon što je priznala optužbe.

Od nedjelje popodne, Terry je u pritvoru u okružnom zatvoru, potvrdila je šerifova kancelarija.

Sada je na plaćenom administrativnom odsustvu, ističe se. Portparol škole je rekao da je okrug „šokiran i tužan“ zbog ove krivične prijave.

„Ovo su izuzetno ozbiljne optužbe. Sigurnost i dobrobit naših učenika su uvijek glavni prioritet za školu okruga Marej“, rekao je portparol.

Terry zarađuje 110.000 dolara godišnje i direktor je federalnih programa. Šerifova kancelarija je predala istragu kancelariji okružnog tužioca.

Kada je kancelarija tužioca otkrila moguću navodno seksualnu vezu između Terry i studenata, kancelarija je 23. novembra zatražila da se istražni biro Džordžije uključi u istragu. Proces je u toku.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar