Javni oglas za izbor eksperta za podizanje svijesti u BiH

Vijesti 31. aug 201611:22 > 11:25
Pixabay

Još šest sati ostalo je za prijavu na javni oglas za izbor eksperta za podizanje svijesti u BiH.

Naime, kako je navedeno na stranici Direkcije za evropske integracije BiH, traži se ekspert za podizanje svijesti (u BiH) i trener za jačanje kapaciteta za kratkoročni angažman u Zajedničkom tehničkom sekretarijatu IPA II Programa prekogranične saradnje Bosna i Hercegovina-Crna Gora 2014-2020, sa sjedištem u Sarajevu

Direkcija za evropske integracije, kao Operativna struktura za implementaciju IPA II programa prekogranične suradnje u BiH, u saradnji sa Ministarstvom vanjskih poslova i evropskih integracija Crne Gore, poziva sve zainteresovane kandidate da se prijave na javni oglas za izbor ekperta za podizanje svijesti (u BiH); (“Awareness Raising Expert”) i trenera za jačanje kapaciteta (“Capacity Building Trainer”) za kratkoročni angažman u Zajedničkom tehničkom sekretarijatu IPA II Programa prekogranične suradnje BiH-Crna Gora 2014-2020, sa sjedištem u Sarajevu.

Oglas je otvoren od 13. augusta i završava se danas. Opisi poslova (ToR Awareness Raising, ToR Capacity Building) i zahtijevani format CV-a (na engleskom jeziku) su dostupni pod linkovima u tekstu ove vijesti.

Konkurs ostaje otvoren do 31. 08. 2016. godine do 16 sati. 

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook.