Motocikl ukraden u Beču pronađen u Trebinju

Vijesti 12. dec 201612:40 > 12:43
CJB Trebinje

Centar javne bezbjednosti Trebinje je ove godine pronašao dva putnička automobila koja su otuđena na području koje operativno pokrivaju drugi centri i jedan motocikl koji je ukraden u Beču.

Na području mjesta Kobilja Glava, 13. 03. 2016. godine pronađen je putnički automobil marke „BMW X5“ za koji je naknadim provjerama utvrđeno da je otuđen sa područja koje operativno pokriva Centar javne bezbjednosti Zvornik. 

Motocikl marke „KTM 6902 DUKE“ pronađen je 13.07.2016. godine u Gradu Trebinju. Nakon kontrole broja šasije utvrđeno je da je motocikl otuđen u Gradu Beču, Republika Austrija 20.09.2015. godine.

Putnički automobil marke „Renault“, tip „Megane“ pronađen je 18.11.2016. godine, a nakon izvršenih provjera utvrđeno je da je otuđen sa područja Federacije Bosne i Hercegovine.

S obzirom da se teritorija Centra javne bezbjednosti Trebinje graniči sa Republikom Hrvatskom i Republikom Crnom Gorom policijski službenici konstantno vrše pojačane kontrole u smislu provjere bezbjednosno interesantnih lica kao i prevoznih sredstava koja koriste.

Zahvaljujući opremi koju koristi, policijski službenici su u mogućnosti da prilikom redovnih kontrola u saobraćaju izvrše provjeru u bazama MUP-a RS i provjere da li je vozilo ukradeno i istovremeno izvrše provjeru lica tj.vozača, saopšteno je iz CJB Trebinje.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.