Melania Trump poslala poklon Marinku Umićeviću

Vijesti 12. jan 201714:47 > 14:53
N1

Melania Trump je uzvratila poklon Banjalučaninu Marinku Umićeviću, vlasniku kompanije Bema.

Prije pozivnice na svečani humanitarni bal koji organizuje Melania Trump, na Umićevićevu adresu stigli su košulja i kravata sa natpisom Donald Trump.

Poziv na bal stigao je 9. januara od organizatora, međutim, Umićević ne vjeruje da će stići izvaditi vizu.

Razgovor u Ambasadi SAD-a u Sarajevu su mi zakazali 17. januara a istu veče je i prijem. Ne vjerujem da ću stići izvaditi vizu posebno zbog sadašnje administracije, a ja sam savjetnik predsjednika RS Milorada Dodika“, rekao je za N1 Marniko Umićević, direktor Fabrike obuće Bema.

Kaže da mu je drago što ga je Melania pozvala i nije zaboravila njegovu podršku u toku izborne kampanje kada je iz Banjaluke na poklon dobila dva para cipela.

Umičević ističe da su brojni kupci zainteresovani za identične cipele kakve su poslate prvoj dami SAD-a, ali da ih u ovoj Fabrici neće proizvoditi jer ne žele da Melanijino ime koriste u marketinške svrhe.

Ipak, mnoge Banjalučanke su poželjele da ih imaju.

Najčešće dolaze muževi koji svojim suprugama hoće da kupe cipele poput Melanijinih. Međutim, mi nemamo takav model u prodaji. Pa, onda izaberu nesto slično“, kazala je Slobodanka Đorđić, zaposlena u prodavnici obuće Bema.

N1
N1
N1
N1

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.