Državna institucija traži direktora, zamjenika i savjetnika

Vijesti 30. jan 201716:01 > 16:07
N1

Agencija za državnu službu BiH objavila je javni oglas za popunjavanje radnih mjesta rukovodećih državnih službenika u Uredu za harmonizaciju i koordinaciju sistema plaćanja u poljoprivredi, prehrani i ruralnom razvoju BiH.

Naime, ovaj oglas je objavljen u ime Ministarstva vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine, a potrebne su četiri osobe za pozicije direktora, zamjenika direktora i savjetnika direktora.

Mjesto rada za sve tri pozicije je Istočno Sarajevo, a ukoliko ispunjavate tražene uslove koje možete pročitati OVDJE, svakako se trebate prijaviti jer su plate iznimno visoke.

Funkcija direktoru direktora obavljat će rukovodeći državni službenik na položaju sekretara sa posebnim zadatkom, a pripadajuća osnovna neto plata iznosi 2.621,05 KM.

Funkcija zamjenika direktora donosi platu u visini od 2.140,60 KM, dok će budući savjetnik direktora mjesečno zarađivati 1.688,70 KM.

Nešto nižu plaću imat će stručni saradnik za poljoprivredno tržišni informacioni servis i računovodstvene podatke na farmi u ovom Ministarstvu, s obzirom da mjesečna primanja iznose 998,95 KM.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.