Sarajevo: Alen Ramić izabran za direktora KJKP Park

Vijesti 15. maj 201719:29 > 19:32
Fena

Odlukom Nadzornog odbora preduzeća "Park", donesenoj na današnjoj sjednici, ovo preduzeće je nakon dužeg vremena dobilo upravu, a za direktora preduzeća "Park", na mandat od četiri godine, imenovan je Alen Ramić.

Ramić je u proteklih deset mjeseci na čelu ovog preduzeća bio vršilac dužnosti, a u tom periodu, prema ocjeni Nadzornog odbora, zaustavio je trend negativnog poslovanja i ostvario vrlo dobre rezultate u poslovanju preduzeća koje se već 60 godina bavi održavanjem javnih zelenih površina u Sarajevu.

Kako je Ramić prezentirao programom svog rada, to će mu i ostati prioritet u prvom dijelu svog mandata, kao i održavanje i poboljšanje usluga ovog preduzeća te rješavanje obaveza prema radnicima i dobavljačima.

Nadzorni odbor je za izvršnog direktora održavanja javnih zelenih površina na četiri godine imenovao Suada Heću, jer, kako su istakli, raspolaže 38-godišnjim radnim iskustvom u ovom sektoru, dok su za izvršnog direktora proizvodnje i inženjeringa i kapitalnih investicija imenovali Mufika Muslića, koji je već 20 godina uposlenik preduzeća “Park”, saopćeno je iz ovog preduzeća.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.