Ana Bavrka i Drago Kalabić gosti Dana uživo na N1

Vijesti 01. jun 201715:57 > 16:00
N1

Je li Dodikov SNSD podijeljen kada je riječ o smjeni Vlade Republike Srpske? Za Dan uživo govori član Predsjedništva ove stranke, Drago Kalabić, koji se svojevremeno zalagao za smjenu Vlade Željke Cvijanović. Da li je promijenio mišljenje?

Kako Sarajevo može postati sigurniji grad za život? Može li to postići pojedinac ili treba iznova graditi sistem policijskih standarda i promijeniti praksu? O tome otvoreno novoizabrani policijski komesar MUP-a Kantona Sarajevo, Mevludin Halilović.

Naš goste je i kolumnist Srđan Puhalo, koji sa svojim iskrenim stavovima na društvenim mrežama svakodnevno osvaja i intrigira javnost. Govorimo o aktuelnoj političkoj situaciji iz njegovog ugla.

Ne propustite razgovor sa Mostarkom, Anom Bavrkom, koja je izabrana za Miss New World 2017, na takmičenju u Antaliji. 

Naše Zmajeve 9. juna čeka vrlo važna utakmica i to ona protiv reperezentavije Grčke koja se igra u Zenici na Bilinom Polju. Od ove utakmice zavisi i naš plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Igrači su se danas okupili i ekipa N1 prati njihov 1. trrening. Saznajte u kakvoj su formi igrači!

Društvene mreže komentarišemo sa profesoricom na Pravnom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, doc.dr. Izom Razijom Mešević.

Kroz Dan uživo vas vodi Boris Brezo.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.