Janković odgovorio Durakoviću: Izvinite se ili ide tužba

Vijesti 20. jun 201712:15 > 12:30
FoNet/Nenad Đorđević

Ćamil Duraković, bivši načelnik Opštine Srebrenica za N1 je gostujući u Danu uživo kazao da je "čuo da je Janković bio sa Šešeljom u ratu, u Bijeljini", i to neformalno - a Janković sada traži izvinjenje, u protivnom ide tužba.

“Čuo sam to neformalno. Ali mi gledamo šta je sadašnjica i ako je neko doživio katarzu kao on, ja lično nemam s tim problema. Ipak desi se da neko prikriva biografiju”, kazao je Duraković za N1 u ponedjeljak. 

“Izjavili ste Ćamile Durakoviću groznu klevetu. Recite od koga ste ‘čuli’ da vas obojicu (oboje) tužim, ili se izvinite”, napisao je Janković na svom Twitteru.

Gostujući u emisiji Dan uživo na N1 televiziji, Duraković je između ostalog govorio o zvanicama koje dolaze 11. jula u Potočare, a osim Čedomira Jovanovića, pominju se Ana Brnabić i Saša Janković, inače predsjednik Pokreta Slobodni građani Srbije.

“Ako Majke Srebrenice pozovu nekoga speicifčno kao sa što je slučaj sa Čedomirom Jovanovićem i Sašom Jankovićem, koji je priznao genocid u Srebrenici”, kazao je Duraković i nastavio:

“Bilo je inicijativa da se Saša Janković pozove i uputili smo prema MVP BiH inicijativu da se dođe do njega. Njemu je poslan poziv na email na koji niko nije odgovorio. Jovanović će doći sigurno, kao i prošle godine. On je dokazani prijatelj BiH”, odgovorio je Duraković.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.