Mladen Jeličić – Troko gost je Novog dana

Vijesti 03. aug 201715:32 > 20:46
N1

Bh. parlamentarci spremaju pismo EU. Da li je saglasnost za gradnju Pelješkog mosta lažirana? Može li Hrvatska graditi most bez saglasnosti BiH, živi li Hrvatska u iluziji da Bosna i Hercegovina nema pravo na kvalitetan izlaz na more za Novi dan, pojasnit će Nešad Alikadić - arhitekta i ekspert za pomorski saobraćaj.

Uz njega su odrastale generacije Sarajlija, u ratu je odigrao hiljade besplatnih predstava za mališane, u svim mogućim pozorišnim uslovima, humanista koji je uvijek spreman izmamiti osmjeh na dječije lice, zabavljač, voditelj, instruktor ronjenja – Mladen Jeličić – Troko gost je Novog dana. Pričamo o serijalu emisija o ronjenju.

Riad Bajić potpisao za italijanski Udineze, Hasan Salihamidžić novi sportski trener Bayerna, Neimar 222 miliona eura vrijedan transfer iz Barcelone u PSG, ko će ga zamijeniti u Barceloni, Hames Rodrigez iz Reala u Bayer..o transferima, fudbalu, rukometu i našim košarkašima U18 koji večeras igraju protiv Srbije za polufinale razgovaramo sa Nerminom Kusturom – sportskim novinarom.

Jasmin Begić – novinar TVSA gost rubrike press.

Sutrašnji Novi dan sa Minelom Jašar – Opardija.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.