Kemal Dizdarević i Nermin Puškar gosti Novog dana

Vijesti 23. mar 201814:44 > 15:32
N1

U našoj temi jutra pozdravit ćemo bh. neurohirurga prof. dr. Kemala Dizdarevića koji se odlučio i na političku karijeru i to u Nezavisnom bloku koji je ove sedmice predstavio svoj program.

Nermin Puškar Puško bh. muzičar, vrlo produktivan kantautor, s trenutnom adresom u Ljubljani, objavio novi singl i spot za pjesmu Tiha voda i ove dane provodi u Sarajevu. Puško je s nama u Novom danu.

Naš gost je i poznati sarajevski meteorolog Željko Majstorović. Govorimo i o ljetnom računanju vremena, koje počinje u noći sa subote na nedjelju, ali i o vremenskim nepogodama, snijegu u proljeće i prognozi za naredne dane.

S Ismetom Dervoz ćemo razgovarati o Trebevićkoj žičari koja bi u funkciji trebala biti od 6. aprila – Dana grada Sarajeva. 

Kroz organizaciju kvalifikacija, regionalnih i državnih finala, vodeća sportska televizija u regiji Sportklub nastavlja sa serijom projekata koji su posvećeni najmlađima koji žele igrati košarku. Sportklub je projekt „Basket4Kids” spremao dugo, s ciljem da postane tradicionalan te jedan od najboljih kako u regiji, tako i u Europi. Igraju i mladi Bosanci i Hercegovci i ovo je naša jutarnja regionalna tema.

Dobro jutro će vam poželjeti Emela Burdžović.
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.