Otvoren "Međunarodni sajam gospodarstva" u Mostaru

Vijesti 10. apr 201811:22 > 11:38
N1

U Mostaru je svečano otvoren 21. "Međunarodni sajam gospodarstva". Svečanosti su prisustvovali brojni domaći i političari iz regije. Prisutnima su se obratili Dalfina Bošnjak, direktorica sajma i Ljubo Bešlić, gradonačelnik Mostara. Bešlić je rekao da se ovim sajmom iz Mostara šalje pozitivna gospodarska i svaka druga poruka.

Bošnjak kao direktorica sajma je ukazala da će u pet dana sajma biti upriličene i podsajamske manifestacije, stručne konferencije i okrugli stolovi.

“Drago nam je da je Srbija zemlja partner sajma. Partnerstvo sa Srbijom je doprinos razvoju između zemalja”, istakla je Bošnjak.

N1
N1
N1
N1
N1
N1
N1

Mostarski gradonačelnik kaže da je ponosan što je Srbija ovogodišnji partner sajma.

“Mostar je sjecište boljitka i ekonomskog prosperiteta. Sajam to simbolizira. Već 21 godinu sajam djeluje na zavidnoj razini i donosi partnerstva s drugim zemljama. S ponosom je to ove godine Srbija koja je došla pokazati da smo udruženi u ekonomiji jači i kompaktniji. Danas se iz Mostara odašilje pozitivna gospodarska i svaka druga poruka. Sajmom potičemo da se stvori pozitivno gospodarsko ozračje. Iskreno čestitam organizatorima na čelu sa direktoricom, Dalfinom Bošnjak”, rekao je Bešlić.

Sajam je otvorio Aleksandar Vučić, srbijanski predsjednik.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.