Napao policajce nakon što je učestvovao u nesreći

Vijesti 08. jul 201810:14 > 10:18
N1/Ilustracija

Policijske službenike Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Trebinje je jučer, 07. jula 2018. godine, napala osoba inicijala S. B. (1974) iz Podgorice, državljanin Crne Gore, nakon što su ga uhapsili zbog učestvovanja u saobraćajnoj nezgodi i bježanja sa mjesta nezgode. U napadu su policijski službenici zadobili lake tjelesne povrede.

Naime, osoba inicijala S. B. se nakon što je udarila u stub ulične rasvjete udaljilo u nepoznatom pravcu. Prikupljajući informacije sa terena policijski službenici su osobu pronašli u 11,30 sati u Njegoševoj ulici u Trebinju gdje su ga uhapsili, nakon čega su pretresom pronašli 1,2 grama praškaste materija, braon boje, koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu heroin i 0,6 grama zeljaste biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu. 

Uz konsultacije sa Okružnim javnim tužilaštvom u Trebinju protiv osobe inicijala S. B. će nakon kompletiranja predmeta biti dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo “Napad na službeno lice u vršenju službene radnje”, kao i Zahtjev za pokretanje prekšajnog postupka zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga.

Za šest mjeseci 2018. godine, evidentiran je jedan napad na policijske službenike prilikom obavljanja službene dužnosti.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook i UŽIVO na ovom linku.