'Petrović je ozbiljan gradonačelnik, pobijedićemo u Doboju'

Vijesti 02. okt 201815:21 > 15:28
N1

Predsjednik Srpske demokratske stranke Vukota Govedarica kazao je danas da je Obren Petrović, gradonačelnik Doboja, ozbiljan čovjek.

Petrović je danas, podsjećamo, prisustvovao otvorenju dijela autoputa ”9. maj” pohvalivši angažman predsjednice Vlade RS Željke Cvijanović i predsjednika ovog entiteta Milorada Dodika.

‘Jako je dobro za jednu zemlju da ima razvijenu infrastrukturu. To je nešto što je potrebno građanima bilo koje zemlje. Za ovaj autoput je išao aneks o dodatnih 100 miliona. To je ono što smo kritikovali”, rekao je Govedarica.

O dolasku Ivice Dačića, ministar vanjskih poslova Srbije, na ovaj događaj.

”Mi smo jedan narod, postoji ljubav između jednog naroda bez obzira što nas dijeli Drina. Moj brat živi u Republici Srbiji. Mene zanima da imamo dobre odnose, i trebaju da budu dobri odnosi između Beograda i Banjaluke, radi naroda. I naravno još jedna prilika, sve ono što je uradila Srbija, a pomogla je Republiku Srpsku, svaki normalan čovjek će izraziti zahvalnost. Ljubav jednog naroda je veća od bilo kog interesa”, kazao je Govedarica.

Poručio je da je Obren Petrović ozbiljan gradonačelnik i da će Savez za pobjedu biti na izborima uspješan u Doboju.

”Čovjek je gradonačelnik, pretpostavljam da mu je jako drago što je dobio tu putnu komunikaciju. Ono što je opet iz ugla lokalne zajednice bitno. Iz ugla jednog ozbiljnog gradonačelnika, svaki razuman čovjek bi pozdravio takav projekat. Gospodin Petrović pokazao je da je ozbiljan gradonačelnik, volio bih da vidim kisele osmijehe 7. oktobra iz Doboja. Gospodin Ivanić i ja ćemo da pobijedimo u Doboju”, poručio je on.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.