FOTO| Izgorjelo imanje advokata Duška Tomića kod Bijeljine

Vijesti 30. dec 201810:24 > 10:41
N1

Rano jutros kod Bijeljine zapaljen ja automobil i imovina advokata Duška Tomića. Kako je u izjavi za N1 kazao Tomić, šteta je materijalna, ali da je sada siguran da dobro radi svoj posao.

“Ja sam ovo najavljivao mjesecima, ali nisam očekivao ovako brutalno. Ako sam ikada sumnjao u svoj rad, sada sam siguran da dobro radim. Teško je da moja porodica koja se okupila za Novu godinu ovo doživi i vidi”, kazao je Tomić.

Tomić dodaje da je fašizam uhvatio debelo korjenje, te da neće odustati.

“Fašizam je debelo uhvatio korjenje, sutra ću ići dalje. Komšije su vidjele auto kako bježi. Oštećeno je auto i pomoćni objekat, šteta je preko 100.000 KM. Dobro je pa je na vrijeme stigla pomoć, iako su kasnili, inače bi požar zahvatio kuću”.

N1

Također, u teritorijalnoj vatrogasnoj jedinici Bijeljina je potvrđeno da je došlo do požara.

“Do požara je došlo jutros u 4:29. Ekipa je intervenisala, a na objektu je pričinjena veća materijalna šteta. Intervencija je završena oko 6:50”, rečeno je za N1 u Teritorijalnoj vatrogasnoj jedinici Bijeljina.

N1

Iz Operativnog centra MUP-a Bijeljine je kratko potvrđeno da je došlo do požara, ali da će više informacija biti dostupno tek nakon uviđaja.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter|Facebook|Instagram i UŽIVO na ovom linku.