U subotu sarajevska promocija knjige "Nejednaki" Ivane Dragičević

Vijesti 16. apr 201916:35 > 16:43
N1

Publicistička knjiga "Nejednaki" autorice Ivane Dragičević koja pokriva aktualnu globalnu političku scenu iz mnogih rakursa, bit će predstavljena bh. javnosti u subotu, 20. travnja 2019. Knjiga je izdana u poznatoj biblioteci Bookmarker Naklade Ljevak 2018., a promocije je imala diljem Hrvatske, te u Novom Sadu i Beogradu.

Sarajevska promocija knjige “Nejednaki” bit će održana na Sajmu knjiga u Skenderiji od 16:05 do 16:30 sati na glavnoj pozornici – Bosanska kuća. 

Od 17 do 18 sati autorica će biti prisutna na štandu hrvatske Zajednica Naklade i knjižara, te će biti dostupna za izjave i intervjue. 

U 20 sati bit će održana promocija knjige “Nejednaki” u Udruženju za afirmaciju kulture i umjetnosti Zvono, Obala Maka Dizdara 10.

Ivana Dragičević, urednica vanjske politike na N1 televiziji, tijekom karijere donosila je priče s mnogih svjetskih žarišta, intervjuirala svjetske lidere, snimala dokumentarna filmove od Afrike, Europe, Bliskog istoka do Kine. Tijekom rada na HRT-u bila je, među ostalim, autorica emisije Horizonti, autorica projekta Anima-Hotel Europa, te dopisnica iz Beograda.

Alumna je Akademije za politički razvoj, Fondacije Reuters, ARD-ZDF Medijske akademije, Akademije Ujedinjenih naroda, Moskovske škole političkih znanosti, IVLP programa State Departmenta. Dobitnica je triju godišnjih nagrada Hrvatskoga novinarskog društva „Marija Jurić Zagorka“ za najbolje televizijske emisije i reportaže, kao i nagrade HRT-a „Joško Martinović“ za najbolju reportažu.

Autorica je jedne od priča u knjizi “Iza Deadlinea-Priče s terena”, u izdanju Profila. “Nejednaki”, u izdanju Naklade Ljevak, njena su prva samostalna knjiga.  

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad