Safet Sušić, Dennis Gratz i Aida Hadžialić u Novom danu

Vijesti 07. jun 201912:27 > 12:30
N1

U Novom danu gledajte:

O političkoj sceni u BiH danas za Novi dan govori Dennis Gratz, bivši predsjednik Naše stranke, zastupnik ove stranke u Federalnom parlamentu.

Koji je primarni cilj Privredne komore Švedske u BiH, čime se sve bavi, na kojim projektima radi u BiH, biće teme u Novom danu. Gošće Novog dana Vernisa Rejhan, predsjednica UO Švedske privredne komore u BiH i Aida Hadžialić, savjetnica Švedske privredne komore u BiH i bivša ministrica obrazovanja u Vladi Švedske.

Fudbaleri reprezentacije Bosne i Hercegovine sutra igraju kvalifikacionu utakmicu protiv selekcije Finske. Svi igrači će biti zdravi za susret, a od ranije je poznato kako za ovu utakmicu Prosinečki neće moći računati na Miralema Pjanića i to zbog suspenzije. O reprezentaciji BiH za Novi dan govori Safet Sušić.

Poznati psiholog Jasna Bajraktarević savjetuje. Danas govori o problemu komunikacije. Kada je iskrenost u pitanju često manipulišemo, ko su manipulanti – ko jedno misli, drugo govori, treće radi. Rubrika SAVJETI PSIHOLOGA.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad