Vremenska prognoza za utorak, srijedu i četvrtak u BiH

Vijesti 10. jun 201907:41 > 07:44
N1

Promjena vremena u narednih nekoliko dana u Bosni i Hercegovini - neće biti, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

I dalje će preovladavati sunčano i veoma toplo vrijeme, a lokalni pljuskovi s grmljavinom mogući su u utorak.

U utorak u Bosni i Hercegovini će preovladavati sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. U poslijepodnevnim i večernjim satima mogući su pljuskovi i grmljavina u zapadnim, sjevernim i centralnim dijelovima Bosne. Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 15 i 20°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 30 i 35°C.

U srijedu u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 15 i 20°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 30 i 36°C.

U četvrtak u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 15 i 20°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 31 i 37°C, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad