Putujte kroz vrijeme: Havana-čarobne plaže, salsa, oldtajmeri i veseli Kubanci

Vijesti 12. jun 201912:03 > 12:05
N1

Ako ste umorni od brzog tempa, stresa i buke, Havana je idealna destinacija za bijeg od stvarnosti. Ovog ljeta Sberbank BH, Mastercard i Turkish Airlines vas vode u grad u kojem ćete na trenutak pomisliti da putujete kroz vrijeme.

Provlačenjem bilo koje Sberbank BH Mastercard kartice u zemlji i inostranstvu, u periodu od 10.06. do 12.08. 2019. godine možete učestvovati u nagradnoj igri „Havana te zove“, i uživati u idealnom odmoru na kojem će vas dočekati filmski prizori. Vedri i nasmijani Kubanaci sjede ispred svojih kuća dok igraju šaha, i pijuckaju osvježavajuće piće. U pozadini se čuje dječija graja i taktovi zavodljive salse. Sve ove prizore posmatrate dok se vozite u taksiju iz 1950. godine jer oldtajmeri su zaštitni simbol ovog grada i države.

Ovo je treća godina uspješne saradnje između Sberbank BH, Mastercarda i Turkish Airlinesa. Nakon evropske i afričke destinacije došao je red na Latinsku Ameriku, pa ćemo tako našeg najsretnijeg klijenta obradovati nezaboravnim putovanjem u grad koji odiše kolonijalnom arhitekturom, bogatim noćnim životom, i spojem prošlosti i budućnosti“, izjavio je Jasmin Mameledžija, direktor Sektora za partnerstva i kanale prodaje Sberbank BH.

N1

“Mastercard platna kartica u vašem novčaniku vam daje pristup svim svjetskim valutama u svakom trenutku, gdje god išli. Možete uživati u odmoru, umjesto da gubite dragocjeno vrijeme u potrazi za bankomatima i mjenjačnicama. Vaša kartica vam omogućava plaćanje roba i usluga na više od 50 miliona prodajnih mjesta širom svijeta. Ona vam pruža mir, sigurnost i komfor – sve što je potrebno da uživate na odmoru. Siguran sam da će i sretni dobitnik ove nagradne igre na najbolji način osjetiti čari Havane“, rekao ja Amir Trokić, Account Manager za tržište BiH, Mastercard.

Pored glavne nagrade, dvije avionske karte biznis klasom za relaciju Sarajevo – Istanbul – Havana – Istanbul – Sarajevo i pet noćenja u hotelu sa petzvjezdica u Havani, Sberbank BH će nagraditi još deset sretnih dobitnika sa deset kompaktnih ruksaka, koje mogu koristiti na putovanjima.

„Veoma smo ponosni na naš odnos sa Sberbank BH i našu zajedničku saradnju već treću godinu zaredom. Havana je jedan od najljepših gradova u Latinskoj Americi, i idealno je mjesto za odmor. Sretni dobitnici će imati priliku uživati i prije nego stignu na samo odredište, a to je u svjetski poznatoj Turkish Airlines biznis klasi u kojoj će sigurno biti očarani i zadovoljni“, rekao je Ahmet Salih Kansu, direktor predstavništva Turkish Airlinesa za Bosnu i Hercegovinu.

Pravo na nagradu ostvaruje korisnik Mastercard Debit, Mastercard Standard, Mastercard platne Pika Kartice, te Mastercard Gold, kao i Mastercard Premium kartice sa prebivalištem u Bosni i Hercegovini pod uslovom da za vrijeme trajanja nagradne igre obavi najmanje jednu kupovinu sa nekom od pobrojanih kartica na bilo kojem prodajnom mjestu u svijetu, koje prihvata Mastercard karticu u iznosu većem ili jednakom od 50,00 KM. Nakon svake učinjene transakcije korisnik Mastercard kartica ostvaruje pravo na ulazak u jedinstvenu bazu podataka na osnovu koje će se vršiti kompjutersko izvlačenje dobitnika.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad