Izmjena u odvijanju gradskog saobraćaja sutra u Sarajevu

Vijesti 21. jun 201916:15 > 16:16
N1

U skladu s Rješenjem Ministarstva saobraćaja KS, a zbog svečane ceremonije ispraćaja konjanika kluba "Hidalgo" na "Ajvatovicu" u subotu, 22.juna u vremenu od 09.00 do 10.00 sati doći do izmjena u odvijanju javnog gradskog prijevoza.

Iz  KJKP Gradski saobraćaj d.o.o. obavještavaju da će se tramvajski saobraćaj odvijati preko Željezničke stanice, dakle neće biti u funkciji na relaciji Tehnička škola – Baščaršija – Tehnička škola. 

Autobuska linija 31e Vijećnica – Dobrinja mijenjat će polazni terminal i dijelom trasu linije, te će polaziti s terminala Trg Austrije, a na relaciji Pofalići – Trg Austrije u oba pravca saobraćat će trolejbuskom trasom.

Takođe, obavještavaju da će prilikom prolaska kolone do kraćeg zastoja doći u odvijanju trolejbuskih linija 102 Otoka – Jezero i 107 Dobrinja – Jezero, autobuskih linija 14 Dom Armije – Podhrastovi, 16 Dom Armije – Bare, 16b Dom Armije – Koševsko Brdo, 17 Dom Armije – Breka i 20 Park – Jagomir, te minibuske linije 74 Park – Sedrenik.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVOna ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad