Uhapšen vozač osumnjičen za smrt pješaka u Čelincu

Vijesti 27. aug 201913:29 > 13:35
N1

Pedesetdvogodišnjak iz Kneževa čiji su inicijali M.D. uhapšen je zbog sumnje da je u mjestu Memići, opština Čelinac, učestvovao u saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginuo pješak, te pobjegao sa mjesta događaja, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

M.D. je uhapšen u zajedničkim aktivnostima pripadnika policijskih stanica Kneževo i Čelinac.

“Sinoć u 20.55 sati na regionalnom putu Banjaluka-Kneževo, u mjestu Memići, opština Čelinac dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovao nepoznati vozač nepoznatog vozila, koji se udaljio sa mjesta događaja, te četrdesetdevetogodišnji pješak koji je preminuo od zadobijenih povreda”, navedeno je u saopštenju.

Uviđaj je obavljen u prisustvu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

VEZANE VIJESTI

U saopštenju je navedeno da su policijski službenici blagovremenom reakcijom, iste večeri u 21.15 sati, u mjestu Otlovići, opština Kneževo, zaustavili teretno vozilo Man kojim je upravljao M.D. osumnjičen da je učestvovao u pomenutoj saobraćajnoj nezgodi.

Iz policije su istakli da je kod ove osobe utvrđeno prisustvo alkohola u krvi, a policijski službenici preduzimaju potrebne mjere s ciljem utvrđivanja svih okolnosti i dokumentovanja krivičnog djela ugrožavanje javnog saobraćaja.

U saopštenju je navedeno da će dalje mjere prema uhapšenoj osobi biti preduzimane po instrukciji dežurnog tužioca banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad