Nadograđen dio sustava javne rasvjete u Čitluku

Vijesti 05. dec 201912:14 > 12:16
Fena

Novopostavljena javna rasvjeta u dijelu ulica Bare i Brig i na pomoćnom igralištu Gradskog stadiona Bare u Čitluku puštena je u probni rad.

U okviru projekta nadogradnje sustava gradske rasvjete u ulici Bare u dužini od 350 metara postavljeno je jedanaest stupova javne rasvjeta s LED rasvjetnim tijelima, dok je ulica Brig osvijetljena s devet novih LED rasvjetnih tijela postavljenih na nove rasvjetne stupove.

Postavljanja su i dva rasvjetna stupa s osam LED reflektora na pomoćnom igralištu Gradskog stadiona Bare. Vrijednost radova iznosi 85.218 maraka, a sredstva su osigurali Razvojni program Ujedinjenih naroda (UNDP) u BiH i Općina Čitluk.

Poslove vezane za postavljanje javne rasvijetle obavili su djelatnici poduzeća ERING d.o.o., dok je posao nabavke sportske opreme, koja će unaprijediti sportsku infrastrukturu pomoćnog igrališta što je drugi dio ovoga projekta, dobilo poduzeća Top Sport d.o.o.

Projekt nadogradnje sustava javne rasvjete realiziran je u okviru Projekta integriranog lokalnog razvoja (ILDP), koji predstavlja zajednički projekt Vlade Švicarske i Razvojnog programa Ujedinjenih naroda (UNDP) u BiH, priopćeno je na službenoj internetskoj stranici Općine Čitluk.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad