Vozač kod Teslića zalutao zbog pogrešne navigacije, intervenisala policija

Vijesti 26. jan 202009:34 > 09:39
N1

Policijski službenici Policijske uprave Doboj pronašli su osobu koju je na planinske prevoje u okolini Teslića pogrešno odvela navigacija, saopćeno je jutros iz policije.

Kako navode iz PU Doboj, Policijskoj stanici Teslić/SOP Blatnica, 23.01.2020. godine, oko 18,45 časova, obratilo se odgovorno lice privrednog društva čije je sjedište u Ilidži koje je prijavilo da se njegov radnik inicijala Ž.S. iz Gradiške, koji je upravljao sa teretnim vozilom marke Renault, krećući u pravcu Sarajeva izgubio na području opštine Teslić, odnosno da ga je pogrešno odvela navigacija.

Prema izjavi prijavitelja, posljednji put se sa radnikom čuo oko 18 časova te da sa njim nije mogao više da nastavi komunikaciju, najvjerovatnije zbog nestanka signala mobilne telefonije.

Policijski službenici Policijske stanice Teslić/SOP Blatnica, odmah su postupili po prijavi te nakon tročasovne potrage, u noći oko 21 čas, u dijelu šume oko lokaliteta Stolačka kosa, koji je pored puta obilježen sa tablama „minsko polje“, pronašli su osobu inicijala Ž.S. te ga  uputili u pravcu Sarajeva.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad