U Srpcu nestao Neđeljko Trivalić, policija moli građane za pomoć

Vijesti 17. mar 202010:24 > 10:35
MUP RS

Policijska uprava Gradiška pozvala je građane da im pomognu u pronalasku Neđeljka Trivalića koji je nestao 12. marta u mjestu Gornja Lepenica, opština Srbac.

Policijskoj upravi Gradiška nestanak je prijavljen 13.03.2020. godine oko 20:00 sati. Trivalić se dana 12.03.2020. godine četvrtka oko 17:15 sati udaljio u nepoznatom pravcu iz Doma za stara i iznemogla lica u Gornjoj Lepenici, opština Srbac i od tada mu se gubi svaki trag.

Prema izjavi članova porodice, on je visine oko 170 cm, prosjede kose-proćelav, a pri odlasku iz Doma za stara i iznemogla lica na sebi je imao plavu trenerku, džemper tamne boje na pruge i kućne papuče crne boje.

Nakon zaprimanja prijave o nestanku, policijski službenici Policijske uprave Gradiška, u skladu sa Uputstvom o potražnoj djelatnosti, preduzimaju sve potrebne mjere i radnje i neophodne provjere kako bi se nestala osoba što prije pronašla.

“Policijska uprava Gradiška poziva građane ukoliko primjete lice sa fotografije, ili imaju bilo kakvih korisnih saznanja kako bi se lice što prije pronašlo, informacije prijave lično najbližoj policijskoj stanici ili na besplatan broj telefona 122”, saopćeno je iz PU Gradiška.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad