Privredna komora RS: Osobe se lažno predstavljaju kao predstavnici Komore

Vijesti 25. mar 202010:26 > 10:36
Privredna komora RS

Privredna komora Republike Srpske upozorila je sve privrednike u tom bh. entitetu na pojavu osoba koje se lažno predstavljaju kao predstavnici Komore.

“S obzirom da su se na društvenim mrežama pojavile osobe koje se lažno predstavljaju, kao predstavnici Privredne komore Republike Srpske, nudeći i obećavajući različite vrste pomoći privrednicima, apelujemo na sve koji dobiju takve poruke i ponude, da o tome obavijeste pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske”, saopćeno je.

Privredna komora Republike Srpske poziva privrednike i samostalne preduzetnike da ne nasijedaju na različita obećanja, da tim licima ne dostavljaju lične podatke, niti podatke o preduzeću, kako te informacije ne bi bile zloupotrebljene.

“Komora najoštrije osuđuje ponašanje pojedinaca koji zloupotrebom novonastale situacije, prouzrokovane širenjem virusa korona, očito žele steći određenu korist i dodatno nanijeti štetu privredi”, navodi se u saopćenju Komore 

Zvanične informacije o radu Privredne komore Republike Srpske i svim aktivnostima koje Komora vodi u vezi sa problemima koje prouzrokuje virus korona, mogu se dobiti na zvaničnoj Internet stranici PKRS www.komorars.ba, pozivom na zvanične brojeve telefona ili mejl adrese, koji su dostupni na internet stranici Komore.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad