Frizeri i građani s nestrpljenjem čekaju otvaranje salona

Vijesti 01. maj 202012:50 > 12:58
N1

Frizerka Vanesa Spahović iz Frizerskog salona "Ogledalce" kazala je danas za N1 da se danas već pripremaju za rad u tom objektu od ponedjeljka.

Kako je kazala Spahović, u tom objektu se raduju ponedjeljku, a radit će s umanjenim kapacitetom zbog novonastale situacije u vezi sa pandemijom korona virusa.

“Sve vrijeme smo dok je trajala ova situacija imali upite i nama su termini prilično puni, s tim da će to biti s umanjenim kapacitetom, Smjene smo podijelili i radujemo se ponedjeljku”, rekla nam je.

“Kod nas nije bilo otpuštanja, ima nas 13 i svi smo tu. Izdržali smo sve ovo i da je potrajalo, izdržali bismo ali trudimo se i vjerujemo da ćemo se brzo oporaviti od ovoga”, dodala je.

Kako nam je kazala, u ovom salonu su termini već bili rezervisani i za kraj maja, juni i juli, a za ponedjeljak također.

Istakla je da će se paziti na mjere, da nema kombinovanja klijenata i da nema čekanja.

“U salonu će biti do četiri klijentice, ali mi imamo i galeriju i odvojeni dio. Što se tiče samih mjera dezinfekcije, mi smo i prije radili, a sad ćemo još uvesti dezinfekciju za klijentice na ulazu. Nama to ne predstavhlja problem”, rekla je Spahović, te istakla kako će se i ostale stvari prilagoditi u vezi sa mjerama.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad