Večeras Večernjakov pečat

Vijesti 07. jun 202010:49 > 10:51
FENA / Arhiv

Na tradicionalnoj manifestaciji Večernjakov pečat večeras će po devetnaesti put biti dodijeljena priznanja osobama iz javnog života Bosne i Hercegovine i susjednih zemalja koje su svojim djelovanjem obilježile 2019. godinu.

Zbog epidemije koronavirusa ovogodišnje izdanje Večernjakovog pečat održat će se u pomalo izmijenjenom formatu, bez prisustva publike, uz izravan tv prijenos BHRT-a, partnera manifestacije.

Manifestaciju će prenositi i HRT, RTVHB, RTRS, a gledatelji iz cijelog svijeta moći će pratiti izbor osobe godine preko YouTubea.

“Ovogodišnji Večernjakov pečat bit će jedinstven jer smo ga pripremili u iznimno teškim uvjetima, uz svesrdnu podršku naših partnera s BHRT-a i HRT-a. Pečat će biti održan na nekoliko lokacija, pripremili smo i brojna iznenađenja, a cijelo vrijeme bili smo vođeni mišlju da ne odustajemo i da se manifestacija mora održati”, najavila je večerašnji događaj zamjenica glavnog urednika bh. izdanja Večernjeg lista Valentina Rupčić.

Kao i prijašnjih godina čitatelji Večernjaka birali su osobu godine među 150 kandidata iz svih područja života.

“Među tisućama osoba koji su zaslužili ući u najuži izbor mi smo odabrali 150 imena što je iznimno težak posao. Svatko ima neku svoju ideju tko bi tu trebao biti i tko je zaslužio priznanje, i stoga je na nama velika odgovornost”, dodala je Rupčić.

Sve je napravljeno da manifestacija još jednom bude i glamurozna i spektakularna, a s finala će biti poslane snažne poruke o tome kakva Bosna i Hercegovina mora biti, poručili su organizatori Večernjakovog pečata.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad