Mercator nagradio roditelje prvačića

Vijesti 01. sep 202016:43 > 16:44
Mercator

Sa željom da prve školske dane našim prvačićima i njihovim roditeljima učini nezaboravnim, Mercator je za sve uposlenike kojima mališani kreću u prvi razred osnovne škole obezbjedio slobodan dan, a za nove školarce, ruksak sa školskim priborom.

Ovih dana će djeca naših uposlenika zakoračiti u jedno od najznačajnijih razdoblja njihovih života. Vjerovatno ne na isti način kao stotine prošlih generacija prvačića, ali će biti puno istraživanja čudesnog svijeta znanja, prilika za razvoj djeteta, učenja novih i zanimljivih stvari i sticanje nezaboravnih prijateljstava.

Mercator je još jednom pokazao da smo jedna velika porodica, koja želi učestvovati u velikom danu naših uposlenika i zato smo i ove godine pripremili prigodne poklone za sretne roditelje i mališane koji kreću u životnu avanturu zvanu školovanje. – rekla je Elma Sulejmanović, voditelj projekta iz odjela Marketing i PR Mercator BH

Svim našim uposlenicima čiji prvačići kreću u školu u periodu od 31.08.-03.09.2020.g., Mercator je poklonio jedan plaćeni slobodan dan, a za buduće školarce ruksak pun neophodnog školskog pribora.

Čestitamo roditeljima a svim prvačićima želimo uspješan i sretan početak prve školske godine.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad